Riikka Pajunen / / Hyvinvointi

Urabreikkinä äitiysloma

Uusi ja odotettu perheenpää syntyy näinä viikkoina, tuoden tullessaan uuden rytmin elämään. Moni on sanonut, että tulen oppimaan enemmän lapseltani, kuin mitä pystyn hänelle opettamaan.

Uskon sen olevan totta – lapsemme kasvattavat meitä ihmisinä ja auttavat meitä näkemään syvemmälle itseemme siinä samalla. Mitä voimmekaan oppia lapsilta ylipäätään? Heillä on vankkumaton usko itseensä ja elämään, rajattomasti innostuneisuutta, myönteistä uteliaisuutta ja rohkeutta hypätä tuntemattomaan…

Olen nauttinut työstäni valmentajana niin paljon, etten usko oman urabreikin tuovan juuri muutoksia Montevistan toimintaan. Ainahan sitä uusia ideoita syntyy kyllä…mutta näillä näkymin palaan aikanaan ilomielin tuttujen asiakkaiden pariin auttamaan yksilöitä, työyhteisöjä ja esimiehiä saavuttamaan hyvinvointia ja menestystä omalla työurallaan.

Lämmin kiitos sinulle, joka olet lukenut blogiani! Kenties polkumme kohtaavat vielä.

Ihanaa, rentouttavaa joulunaikaa Sinulle ja läheisillesi! Toteutukoon toiveesi uutena vuonna 2012. Uskallathan unelmoida?

Riikka Pajunen

Riikka Pajunen

Riikka on valmentaja, joka innostuu. Riikka innostuu yhdessä valmennettaviensa kanssa heidän viedessään oivalluksia työarkeensa. Riikka innostuu myös tavoitteista, jotka kirkastuvat ja tekemisen energiasta, joka pian täyttää huoneen valmennuksen alkaessa.

Kommentoi kirjoitusta