Oppaat

Tunnista osaamisesi -työkalu

Omien vahvuuksien ja osaamisen tunnistamisen on ydintaitoja työelämässä ja työnhaussa. Nappaa itsellesi selkeä työkalu, miten teet sen käytännössä!

Lataa opas

Testaa onnellisuutesi töissä!

Onnellinen työelämä kuuluu sinulle. Vastaa kysymyksiin ja testaa, mikä on tilanteesi ja mitä toimenpiteitä se ehkä kaipaisi! Yhdessä kohti unelmatyötäsi, et ole yksin.

Lataa opas

Video ”5 askelta omannäköiseen työelämään”

Videolla näet Riikan vinkit oman henkilökohtaisen tarinansa kautta kohti unelmatyötä ja omannäköistä hyvinvoivaa työelämää. Puhe on pidetty Täysii2019-seminaarissa ja kesto on 18 minuuttia.

Lataa opas

Jokaisen tulisi välillä pysähtyä

Ajaudumme helposti arjen pyörään pyörimään ja sieltä pois pääseminen saattaa olla haastavaa. Vaativa työ, pienet lapset, sairastelu omalla kohdalla tai lähipiirissä, parisuhdeongelmat ja muut haasteet kuormittavat meitä. Millaisia asioita arjessasi onkaan, on välillä hyvä pysähtyä.

Lataa opas

300 tietä piilotyöpaikkaan

Keräsimme vuoden 2017 aikana 300 onnistumistarinaa (26 sivua!) asiakkailtamme Montevistassa. Osan tarinoista saimme asiakaskyselystämme some-kanavissamme. Valmennettavamme kertoivat, miten ovat todellisuudessa saaneet nykyiset ja aiemmat työpaikkansa piilotyömarkkinoilta.

Lataa opas