”Kerro minulle, niin unohdan. Opeta minulle, niin muistan. Osallista minut, niin opin.” –Benjamin Franklin

Onnellisen työelämän rakentajamme

Riikka Pajunen

Onnellisen työelämän rakentaja: valmentava johtaminen, työyhteisöjen hyvinvointi, uravalmennus

Montevistan perustaja ja toimitusjohtaja

Riikka on valmentaja, joka innostuu. Riikka innostuu yhdessä valmennettaviensa kanssa heidän viedessään oivalluksia työarkeensa. Riikka innostuu, kun vahvuudet ja intohimot tulevat esiin ja tavoitteet kirkastuvat inhimillisen lähestymistavan ansiosta.

Kaikesta voi aistia, että Riikka on kutsumustyössään valmentaessaan. Riikka panostaa jokaiseen valmennustilanteeseen kuin se olisi ainoa. Hän on inspiroiva, jämäkkä ja inhimillinen valmentaja. Riikalla on yli 15 vuoden kokemus valmentamisen, HR:n ja rekrytoinnin saralta kansainvälisistä yrityksistä (Accenture, McKinsey&Company, Mercuri Urval, HRM Partners). Koulutukseltaan hän on kasvatustieteen maisteri, Ratkaisukeskeinen valmentaja, Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja ja NLP Practitioner. Verkostoidu Riikan kanssa LinkedIn:ssä, seuraa Instassa, tykkää Facebookissa ja tilaa YouTube-videot.

Riikan omat sivut yksityisille: www.riikkapajunen.fi

Tutustu Riikan valmennusfilosofiaan, arkeen ja tarinaan podcastissa sekä valmennustyyliin:

Tunnista vahvuutesi, valjasta voimasi – 3 keinoa käytäntöön 5.10.2018 Unelmien Työpäivässä tästä linkistä.

Viisi askelta piilotyöpaikkaan (1h 35min) tästä linkistä.

 

CV

+ 358 40 732 1730

Rosa Auffermann

Itsensä johtaminen ja stressinhallinta
Valmentaja

Rosa on valmentaja, joka rohkaisee.

Rosa on intohimoinen työelämän kehittäjä, joka ohjaa jokaista oivaltamaan itse askeleita kohti mielekästä työtä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän uskoo, että jokaisen on mahdollista elää onnellista (työ)elämää.

Rosan määrätietoisuus ja lämpö valmentajana motivoivat ottamaan rohkeita askeleita kohti omia unelmia. Hänellä on usean vuoden kokemus työhyvinvoinnin eri osa-alueiden kouluttamisesta, ryhmien ohjaamisesta ja ryhmänohjaajien kouluttamisesta. Rosa on kasvatustieteen maisteri ja työhyvinvoinnin superosaaja.

Tällä hetkellä Rosa on vanhempainvapaalla hoitamassa pikkuistaan.

CV

+358 40 838 8949

Simo Routarinne

Asiakaspalvelu & vuorovaikutus

Simo on valmentaja, joka nauraa. Nauru on aitoa, vilpitöntä ja ennen kaikkea tarttuvaa. Simo saa valmennettavat hetkessä rentoutumaan ja rakentaa hyväntuulisella olemuksellaan ilmapiirin, jossa virheille on tilaa ja oppimista tapahtuu. Simon tausta improvisaation väsymättömänä tutkijana ja erilaisten taidemenetelmien hallitsijana, tekee hänestä ainutlaatuisen muutoksen fasilitaattorin. Simon erottuva tausta onkin vienyt hänet useasti ulkomaille huikeiden haasteiden eteen, kuten Pixar-elokuvayhtiön johdon valmentajaksi.

Tutustu Simoon videolla tästä linkistä.

CV

Merja Uschanoff

Uravalmennus ja coaching

Merja on valmentaja, joka inspiroi. Merjan intohimona on saada ihmiset uskomaan itseensä, vahvuuksiinsa ja unelmiinsa. Merja on innostunut työstään ja innostus tarttuu valmennettaviin. Merjan kanssa valmennettavat löytävät uudenlaisia näkökulmia ja saavat rohkeutta edetä asiassaan. Merjan kanssa on helppo puhua avoimesti ja rehellisesti, ja hän arvostaa jokaista valmennettavaa sellaisina kuin he ovat. Kaikilla ihmisillä on luontaisia vahvuuksia, monesti ihminen ei vain vielä ole itse tunnistanut niitä. Omien vahvuuksien tunnistaminen voimauttaa ja energisoi! Vahvuuksiin perustuvat valinnat ovat parhaita, esim. uraa suunnitellessa tai omia toimintatapoja kehittäessä.

CV

Mari Blomqvist

Vuorovaikutus & valmentava johtaminen

Mari on valmentaja, joka kuuntelee, sillä vain kuuntelun kautta rakennetaan vuorovaikutukseen tehokkuutta ja tahdikkuutta. Kannustavan ilmapiirin luominen, ei tapahdu hetkessä, mutta ihmisten erilaisuuksia ymmärtämällä voidaan hypätä tiikerin loikka kohti onnellisempaa työyhteisöä. Marilla on kykyä muuttaa vuorovaikutusta luontevampaan, aidompaan ja helpolta tuntuvaan suuntaan. Improteatteritaustan omaavalla Marilla on rohkeutta laittaa itsensä peliin varauksetta. Se tekee vaikutuksen ja saa valmennettavat myös antamaan itsestään ja osallistumaan avoimin mielin.

CV

Aino Antin

Asiakaspalvelu & vuorovaikutus

Aino on valmentaja, joka tempaa mukaansa. Aino tempaa mukaansa kyvyllään ymmärtää valmennettaviaan pintaa syvemmältä. Ainon iloinen luonne ja ratkaisukeskeinen tapa valmentaa puhaltaa uutta tuulta organisaatioon tuoden uusia näkökulmia asiakkaiden hurmaamiseen ja tehokkaampaan viestintään. Kukaan ei onnistu liimautumaan kauaksi penkkiinsä, kun Aino aloittaa ihmisten osallistamisen mukaansatempaavalla ja konkreettisella tavalla.

CV

Ilkka Kurkela

Somekoulutus & digimarkkinointi

Ilkka on valmentaja, joka kiinnostuu. Ilkka kiinnostuu mahdollisuudesta muuttaa hankala helpoksi, mutkat mielenkiintoisiksi ja ongelmat oivallukseksi. Ilkka on oikea mies kampittamaan työyhteisön digiajan tuomat haasteet, lisäämään positiivisia onnistumisen kokemuksia ja saamaan jokaisen suhtautumaan positiivisesti, jopa innostuneesti uusiin digiajan tuomiin työkaluihin. Digibisneksen ja –markkinoinnin saralla Ilkka on aina askeleen edellä ja kokee intohimokseen ihmisten auttamisen eteenpäin kannustavalla asenteella. Kansainvälisestä yliopistotaustastaan tunnettu Ilkka luo innostuneen ilmapiirin haastavienkin asioiden ympärille.

Tutustu Ilkkaan rennolla videolla, jossa hän kertoo vinkkejä Montevistan asiakkaille somen hyödyntämiseen työnhaussa.

CV

Tommi Elomaa

Liiketoiminnan kehittäminen & työnhakuvalmennus

Tommi on valmentaja, joka tietää. Tommilla on 20 vuoden kokemus finanssialalta markkinoinnista, myynnin johtamisesta, osaamisen kehittämisestä, rekrytoinnista, johtamisesta. Hänellä on niin paljon tietoa, että hän myös tietää, että se ei riitä. Mikä ratkaisee lopulta, on asenne ja tahtotila. Viisi kertaa Ironman – kilpailuihin osallistuneena hän myös tietää, että tärkeät asiat vaativat aina työtä ja panostusta. Kun ui 3,8 km, pyöräilee 180 km ja juoksee maratonin joutuu kysymään itseltään monta kertaa – onko kaikki työ sen arvoista? Onnistuessaan Tommin menetelmillä työhakija vastaa kysymykseen kyllä kerta toisensa jälkeen.

CV