”Kerro minulle, niin unohdan. Opeta minulle, niin muistan. Osallista minut, niin opin.” –Benjamin Franklin

Onnellisen työelämän rakentajamme

Riikka Pajunen

Onnellisen työelämän rakentaja: valmentava johtaminen, työyhteisöjen hyvinvointi&vuorovaikutus, uravalmennus

Montevistan perustaja ja toimitusjohtaja

Riikka on valmentaja, joka innostuu. Riikka innostuu yhdessä valmennettaviensa kanssa heidän viedessään oivalluksia työarkeensa. Riikka innostuu, kun vahvuudet ja intohimot tulevat esiin ja tavoitteet kirkastuvat inhimillisen lähestymistavan ansiosta.

Kaikesta voi aistia, että Riikka on kutsumustyössään valmentaessaan. Riikka panostaa jokaiseen valmennustilanteeseen kuin se olisi ainoa. Hän on inspiroiva, jämäkkä ja inhimillinen valmentaja. Riikalla on yli 15 vuoden kokemus valmentamisen, HR:n ja rekrytoinnin saralta kansainvälisistä yrityksistä (Accenture, McKinsey&Company, Mercuri Urval, HRM Partners). Koulutukseltaan hän on kasvatustieteen maisteri, Ratkaisukeskeinen valmentaja, Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja, SCY Coach ja NLP Practitioner. Verkostoidu Riikan kanssa LinkedIn:ssä, seuraa Instassa, tykkää Facebookissa ja tilaa YouTube-videot.

Riikan omat sivut: www.riikkapajunen.fi

Tunnista vahvuutesi, valjasta voimasi – 3 keinoa käytäntöön Unelmien Työpäivässä tästä linkistä.  

CV

+ 358 40 732 1730

Rosa Auffermann

Itsensä johtaminen ja stressinhallinta
Valmentaja

Rosa on valmentaja, joka rohkaisee.

Rosa on intohimoinen työelämän kehittäjä, joka ohjaa jokaista oivaltamaan itse askeleita kohti mielekästä työtä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän uskoo, että jokaisen on mahdollista elää onnellista (työ)elämää.

Rosan määrätietoisuus ja lämpö valmentajana motivoivat ottamaan rohkeita askeleita kohti omia unelmia. Hänellä on usean vuoden kokemus työhyvinvoinnin eri osa-alueiden kouluttamisesta, ryhmien ohjaamisesta ja ryhmänohjaajien kouluttamisesta. Rosa on kasvatustieteen maisteri ja työhyvinvoinnin superosaaja.

Tällä hetkellä Rosa on vanhempainvapaalla hoitamassa pikkuisiaan.

CV

+358 40 838 8949

Miri Rantio

Luovuusvalmentaja, muusikko, taidemaalari

Miri on valmentaja, joka vapauttaa luovuutesi.

Miri on rohkea ja intohimoinen luovan ajattelukyvyn valmentaja, joka antaa jokaiselle mahdollisuudet vapauttaa oman luomiskyvyn ja löytää ideoinnin aarrearkun. Hän uskoo, että jokaisesta löytyy luovaa ajattelukykyä sekä vahvuuksia, jotka saattaa olla vailla vapautusta. Mirin johdolla opimme ottamaan ideoista selvää, joka on varma väylä innovatiiviseen ja idearikkaaseen työyhteisöön! Mirillä on vahvojen esiintymistaitojensa puolesta kyky luoda vapautunut ilmapiiri, jossa on helppo heittäytyä aidosti luomaan uutta. Miri ja Riikka tekevät myös yhdessä ”Luo työstäsi unelmatyö – 5 askelta työniloon” -workshoppeja, jonka jälkeen työpaikan energiataso ja työvire nousee taatusti! Miriltä pitää myös taidekursseja, taidepajoja, parantavan musiikin workshoppeja ja hän pitää voimaannuttavia livekonsertteja tykypäivillä, pikkujouluissa ja muissa tapahtumissa soittaen omaa musiikkiaan sekä cover-biisejä. Tutustu Mirin taidetuotoksiin tästä.

Simo Routarinne

Asiakaspalvelu & vuorovaikutus

Simo on valmentaja, joka nauraa. Nauru on aitoa, vilpitöntä ja ennen kaikkea tarttuvaa. Simo saa valmennettavat hetkessä rentoutumaan ja rakentaa hyväntuulisella olemuksellaan ilmapiirin, jossa virheille on tilaa ja oppimista tapahtuu. Simon tausta improvisaation väsymättömänä tutkijana ja erilaisten taidemenetelmien hallitsijana, tekee hänestä ainutlaatuisen muutoksen fasilitaattorin. Simon erottuva tausta onkin vienyt hänet useasti ulkomaille huikeiden haasteiden eteen, kuten Pixar-elokuvayhtiön johdon valmentajaksi.

Tutustu Simoon videolla tästä linkistä.

CV

Merja Uschanoff

Uravalmennus ja coaching

Merja on valmentaja, joka inspiroi. Merjan intohimona on saada ihmiset uskomaan itseensä, vahvuuksiinsa ja unelmiinsa. Merja on innostunut työstään ja innostus tarttuu valmennettaviin. Merjan kanssa valmennettavat löytävät uudenlaisia näkökulmia ja saavat rohkeutta edetä asiassaan. Merjan kanssa on helppo puhua avoimesti ja rehellisesti, ja hän arvostaa jokaista valmennettavaa sellaisina kuin he ovat. Kaikilla ihmisillä on luontaisia vahvuuksia, monesti ihminen ei vain vielä ole itse tunnistanut niitä. Omien vahvuuksien tunnistaminen voimauttaa ja energisoi! Vahvuuksiin perustuvat valinnat ovat parhaita, esim. uraa suunnitellessa tai omia toimintatapoja kehittäessä.

CV

Mari Blomqvist

Vuorovaikutus & valmentava johtaminen

Mari on valmentaja, joka kuuntelee, sillä vain kuuntelun kautta rakennetaan vuorovaikutukseen tehokkuutta ja tahdikkuutta. Kannustavan ilmapiirin luominen, ei tapahdu hetkessä, mutta ihmisten erilaisuuksia ymmärtämällä voidaan hypätä tiikerin loikka kohti onnellisempaa työyhteisöä. Marilla on kykyä muuttaa vuorovaikutusta luontevampaan, aidompaan ja helpolta tuntuvaan suuntaan. Improteatteritaustan omaavalla Marilla on rohkeutta laittaa itsensä peliin varauksetta. Se tekee vaikutuksen ja saa valmennettavat myös antamaan itsestään ja osallistumaan avoimin mielin.

CV

Aino Antin

Asiakaspalvelu & vuorovaikutus

Aino on valmentaja, joka tempaa mukaansa. Aino tempaa mukaansa kyvyllään ymmärtää valmennettaviaan pintaa syvemmältä. Ainon iloinen luonne ja ratkaisukeskeinen tapa valmentaa puhaltaa uutta tuulta organisaatioon tuoden uusia näkökulmia asiakkaiden hurmaamiseen ja tehokkaampaan viestintään. Kukaan ei onnistu liimautumaan kauaksi penkkiinsä, kun Aino aloittaa ihmisten osallistamisen mukaansatempaavalla ja konkreettisella tavalla.

CV

Tommi Elomaa

Liiketoiminnan kehittäminen & työnhakuvalmennus

Tommi on valmentaja, joka tietää. Tommilla on 20 vuoden kokemus finanssialalta markkinoinnista, myynnin johtamisesta, osaamisen kehittämisestä, rekrytoinnista, johtamisesta. Hänellä on niin paljon tietoa, että hän myös tietää, että se ei riitä. Mikä ratkaisee lopulta, on asenne ja tahtotila. Viisi kertaa Ironman – kilpailuihin osallistuneena hän myös tietää, että tärkeät asiat vaativat aina työtä ja panostusta. Kun ui 3,8 km, pyöräilee 180 km ja juoksee maratonin joutuu kysymään itseltään monta kertaa – onko kaikki työ sen arvoista? Onnistuessaan Tommin menetelmillä työhakija vastaa kysymykseen kyllä kerta toisensa jälkeen.

CV

Tommi Loimovuori

Itsepuolustuskouluttaja, KM, erityispegagogiikka

Tommi on valmentaja, joka luo turvaa työelämään. Hänen intohimonsa on turvata jokaiselle suomalaiselle työpaikka, jossa kenenkään ei tarvitse pelätä uhkaavia tilanteita. Yhtä lailla elämän muut tilanteet vaativat joskus pelonhallintaa ja itsensä puolustamista. Tommi toivoo jokaisen osaavan nämä taidot niin henkisesti kuin fyysisesti. Kouluttajana häntä kuvaillaan useimmiten selkeänä, helposti lähestyttävänä ja osallistujien tarpeet ja ominaisuudet hyvin huomioivana. Hänen ykköskoulutuksensa on ”Uhkaavat tilanteet työpaikalla – ehkäise, rauhoita, toimi”. Koulutuksessa saat elintärkeät opit käytännössä uhkatilanteiden ennaltaehkäisyyn, opit puhumaan tavalla, jolla kiihtynyt ihminen/asiakas/potilas/oppilas rauhoittuu ja opit hallitsemaan omaa pelkoasi. Opit myös tärkeimmät itsepuolustuksen periaatteet tärkeysjärjestyksessä. Tommilla on 25 vuoden kokemus kamppailulajeista ja thainyrkkeilyn sekä itsepuolustuksen valmentajana, 22 vuotta erityisopettajana vaativilla tarkkailuluokilla, 7 vuotta järjestyksenvalvonnan tiiminvetäjänä.