Montevista on vuodesta 2010 lähtien valmentanut intohimolla ja vankalla ammattitaidolla esimiehiä, työyhteisöjä ja henkilöstöä eri toimialojen organisaatioissa ympäri Suomea.

Asiakkaidemme kokemia yhteistyön hyötyjä:

  • Henkilöstön työhyvinvointi parantui merkittävästi
  • Työtehon lisääntyminen on vähentänyt ylitöiden määrää ja siitä syystä yksikkömme kannattavuus on olennaisesti parantunut
  • Resurssien jakaminen on helpottunut, koska henkilöstö on ylläpitänyt aktiivisemmin henkilökohtaisia työajanhallintasuunnitelmia.
  • Työt tulevat nykyään paremmin hoidettua ajoissa, ja tärkeät/hankalatkin tehtävät tehdään ensin. Henkilöstö on saanut juurrutettua rutiineikseen mm. tehtävälistat, työtehtävien priorisoinnin ja parhaan vireystilan hyödyntämisen.
  • Valmennusten avulla loimme koko yksiköllemme yhteisen tavoitteen, johon sekä työnantaja että henkilöstö ovat valmiita panostamaan.

Lue osallistujien valmennuspalautetta

Wise Group Oy

Timo Palonkoski,
toimialajohtaja

”Riikka Pajunen osoittautui poikkeuksellisen määrätietoiseksi ja innostavaksi valmentajaksi. Riikan ohjauksessa henkilöstömme aktivoitui ratkomaan toimintamme haasteita avoimesti.”

UraOvi ry

Minna Kotilainen, UraOvi ry:n perustaja

Montevista Oy:n ratkaisukeskeinen ryhmävalmennus Ura Ovi ry:n uravalmentajatiimilleni oli erittäin onnistunut. Riikka sai meidät kaikki tuntemaan itsemme arvokkaiksi ja osaaviksi mutta samalla pehmeästi varmistaen, että opimme ratkaisukeskeistä ajattelua työssämme vielä tietoisemmin. Hyvät osallistavat harjoitukset ja materiaali elävät jokaisessa päivässämme täällä ja ennen kaikkea –asiakkaamme ovat entistäkin tyytyväisempiä!

Riikka on valmentajana A-luokkaa lämminhenkisen, empaattisen, asiantuntevan ja asiakasta kuuntelevan valmennusotteensa ansiosta. Riikka saa ihmiset syttymään, loistamaan, itkemään ilosta ja oivalluksista, löytämään kehittymisen paikat sekä oivaltamaan vahvuutensa! Riikka on sydämellinen, valmentaja, josta huokuu usko ihmiseen. ”Ratkaisu löytyy aina”.

Paperiteollisuus, esimiesvalmennukset

Tuotantojohtaja

Olemme olleet kovin tyytyväisiä jo tähän astiseen yhteistyöhön ja koulutuksiin kanssanne. Eteenpäin on päästy hyvin  – sekä toiminnallisesti että tuloksellisesti!! Yhteistyö Montevistan Riikan ja Marin kanssa on ollut sujuvaa ja erinomaista. Marin koulutukset  olivat laadukkaita ja hän laittoi itsensä täysillä ja sai tiimimme innostumaan kehittymisestä  ja tuloksellisesta kehittämisestä.  Nyt kehitämme toimintaamme eteenpäin tiiminä ja lunastamme lupauksemme.  Tuotantojohtaja, paperiteollisuus

 

Lähitapiola

Työntekijät ja esimiehet

”Vapautunut tilaisuus, hyviä keskusteluja, lähes kaikki olivat äänessä.”
”Erittäin selkeä ja johdonmukainen valmennus.”
”Olipa täysin erilainen koulutus, missä olen aikaisemmin ollut! Ylitti odotukset!”

Accountor Oy

Työntekijät ja esimiehet

”Asiantuntemus ja omistautuminen aiheisiin on erinomainen. Myös ulosanti ja yleisön innostaminen olivat ensiluokkaista.”

Kiinteistöalan koulutuskeskus Oy

Katja Haarma, liiketoimintajohtaja

”Valmentajalla on aito kiinnostus ja sitoutuminen tekemiseen, hän tekee taustatyöt perusteellisesti.”

Tradenomiliitto Ry

Katri Hyvärinen, ura-asiantuntija

”Erityisesti innostavan vuorovaikutteinen koulutustyyli ja koulutusten konkreettinen sisältö (työkalut omaan käyttöön) ovat saaneet paljon positiivista palautetta!”

Menestysjohtaja-valmennusohjelma

Valmennukseen osallistuja

Paras jakso tähän mennessä! Kerrankin jotain konkreettista ja käyttöön otettavaa asiaa. Simolla on vahva osallistaminen. Tapa toimia herätteli ajatuksia omaan tekemiseen. Antoisat päivät.

Aino Antinin viestintävalmennus

Valmennuksen osallistuja

Aino on erittäin hyvä ja ammattitaitoinen viestinnän osaaja. Mukaansatempaava esitystyyli!

Insinööriliitto Ry

Anu Kaasalainen, ura-asiantuntija

”Valmentaja oli rautainen ammattilainen, joka osasi puhua valmennettavien kanssa samaa kieltä”

Tekniikan akateemiset Ry

Arja Lindfors, uravalmentaja

”Riikka on luonnollinen, miellyttävä esiintyjä ja hänen ulosantinsa on erittäin selkeä.”

Specia Ry

Hanna-Mari Koski, kehittämispäällikkö

”Riikan positiivinen asenne ja vahva asiantuntemus vakuutti meidät heti”

Riikan valmennukseen osallistunut

Pirkko Tomell, 58-v

”Tiedätkö Riikka, että luentosi livenä ja netissä, jotka olen kuullut, ovat saaneet kyynelet silmiini, niin hienolla tavalla osaat kannustaa ihmisiä ja laitat koko persoonasi peliin. Tästä se näkee, kun intohimolla suhtautuu työhönsä tai ylipäätään mihinkään tekemiseen, olkoon se vaikka sukan kutomista, niin mikään ei ole mahdotonta!”