Mediassa

Tunnista vahvuutesi ja menesty työelämässä!

04.08.2022

”Pajusen mukaan hyvinvointimme ja onnellisuutemme kivijalka löytyy siitä, että tunnemme vahvuutemme ja intohimomme.” Farmasialiiton Farmasia-lehdessä julkaistiin juuri Riikka Pajusen haastattelu, josta saat käytännön vinkkejä oman osaamisen tunnistamiseen työelämässä ja työnhaussa! Tule myös mukaan avoimeen ryhmävalmennukseemme: Tunnista vahvuutesi, hyödynnä osaamisesi! 10.4.2018 Helsingissä.

Work Goes Happy 2019 – Oman näköinen ura haltuun!

27.03.2019

Riikka piti puheenvuoron omannäköisen uran luomisesta. Puhuimme urakriisistä, unelmatyöstä, terveistä rajoista, omien intohimojen löytämisestä ja kysymyksestä: Mihin meillä on kiire? Omiin hautajaisiin?! Äänitetty puhe tulee myöhemmin tähän linkkinä ja myös www.workgoeshappy.fi -sivustolle. Löydät Riikan esityskalvot tästä.

 

Riikka WGH19

25222c80-a7d5-4365-8c4f-ce998bd24223

Piilotyöpaikan löytää noin 80% työnhakijoista

15.01.2019

”Pajunen vie valmentajana eteenpäin prosessia, jossa voi tunnustella itseään, listata vaihtoehtoja, tarkentaa fokuksen etsimilleen vaihtoehdoille, valmistautua itse haastatteluun ja hakea varsinaisesti töitä. Polku kohti piilotyöpaikan löytämistä kulkee seuraavasti” Lue koko juttu tästä.

 

 

Aktiivinen nappaa piilotyöpaikan, mutta miten?

04.12.2018

Riikan kuvat: Kimmo Brandt

”Miten haet työpaikkaa, kertoo paljon myös siitä, millainen olet tekijänä. Itse etsivä näyttäytyy ennen kaikkea motivoituneempana kuin valmiita ilmoituksia selaava ja tämä on tärkeää työnantajalle.”

Lue koko juttu piilotyöpaikan nappaamisesta YTY Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry:n lehdestä tästä.

Aktiivinen nappaa piilotyopaikan

Riikan extra-vinkkejä työnhakijan ajankäyttöön:

1. Orientoidu siihen, että sinä saat uuden, mielekkään työn. Uskomalla siihen saat sen helpommin myös toteutumaan. Uskomalla itseesi, muidenkin on syytä uskoa sinuun.

2. Hanki itsellesi muistikirja, johon kokoat ideoitasi, haastattelu- jesi muistiinpanoja ja kaikkea uuteen uraasi liittyvää. Tee myös selkeä seurantataulukko kaikista hauistasi, jotta pysyt kärryillä itsekin.

3. Tee itsellesi viikkosuunnitelma. Määritä työajat, tapaa ihmisiä. Sovi lähes joka päivälle lounastapaaminen: verkostostasi, tiedonkeruuhaastattelun merkeissä, vertaistuen merkeissä, toisen työnhakijan kanssa. Tsempatkaa toisianne!

4. Tee joka päivälle tavoite: 3–5 asiaa, jotka aiot tehdä. Tarkista päivän lopussa, teitkö ne.

5. Jos olet työttömänä, poistu kotoa lähes joka päivä. Mene päivisin miellyttävään paikkaan työskentelemään, valitse joka päivä toimistosi itse. Pysy virkeänä: liiku ja ulkoile. Vietä aikaa energiaa luovien asioiden ja ihmisten parissa.

Riikka Pajunen, Helsingissä 6.11. 2018
Riikka Pajunen, Helsingissä 6.11. 2018

Riikan haastattelu MeNaiset-lehdessä: Hyvä LinkedIn -profiili

30.11.2018

”Ensivaikutelman luonissa tärkeintä on kuva, titteli ja esittelyteksti.”

Uravalmentaja Riikka Pajunen kertoo, kuinka brändäät itsesi Linkedinissä.

LinkedIn on työelämän leikkikenttä, joka on tärkeä monella alalla. Palvelu on oivallinen paikka luoda kontakteja ja tuoda omaa ammattitaitoa esille. Onnekkaimmat tyypit headhuntataan töihin tästä verkostoitumisen verkosta.

Haastattelimme uravalmentaja ja Montevistan toimitusjohtaja Riikka Pajusta, ja kysyimme häneltä vinkit vaikuttavan LinkedIn -profiilin luontiin.

Lue koko juttu MeNaisten sivuilla tästä, miten rakennat hyvän LinkedIn-profiilin!

Jos linkki ei toimi, voit lukea jutun myös tästä.

 

Palaute osana onnellisen työyhteisön rakentamista HR Viestissä

20.11.2018

Palautetaidot ovat ydintaitoja nykyajan työelämässä, jossa ihmisten kohtaaminen ja sen onnistuminen on  kriittisen tärkeää myynnin, asiakaspalvelun, tiimityön ja johtamisen näkökulmista. Lue Riikka Pajusen vinkit 8 keinoa parempaan palautteeseen uusimmassa HR Viestissä tästä.

Riikan 3 vinkkiä ajanhallintaan Iltalehdessä

16.11.2018

Niin kiire soutaa, ettet ehdi vetämään perämoottoria käyntiin? Palauta oma kykysi arvostaa ja suojata itseäsi, niin varmistat vireesi.

Oman ajankäytön ja ajattelun laatu määrittää eniten elämäsi laatua. Kaikki elämäsi minuutit ovat omaa aikaasi. Jokainen meistä saa joka päivä uuden lahjan, uudet 24 tuntia käyttöönsä. Miten käytät sen, on oma valintasi.

Lue Riikan kirjoittama blogi ja nappaa vinkit talteen tästä.

Miten piilotyöpaikka paljastuu? – Riikan haastattelu MMA:n lehdessä!

12.09.2018

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry haastatteli Riikkaa, ja jutussa on koottuna 12 vinkkiä piilotyöpaikan löytämiseen. Lue koko juttu tästä.

”Pajunen vertaa piilotyönhakua myyntityöhön. Sekä työnhaussa että myyntityössä on ensin itse uskottava myytävään tuotteeseen, ennen kuin sen pystyy myymään eteenpäin. Työnhaun kauppatavaraa on omien vahvuuksien, osaamisen ja persoonallisuuden tunteminen.”

Löydä vahvuutesi, valjasta voimasi -Unelmien työpäivä 5.10.2018 podcast julkaistu!

14.06.2018

Work Goes Happy, Unelmien työpäivä ja Montevista ovat inspiroituneet yhdessä! Riikan puheenvuoro vahvuuksien tunnistamisesta avaa energisen ja voimaannuttavan Unelmien työpäivän livenä Oulussa 5.10.2018 ja webinaarin kautta pääset seuraamaan huippupuheenvuoroja. Viime vuonna kuulijoita oli 15 000 henkilöä! Kuuntele Work Goes Happyn Jyri Kansikkaan ja Riikka Pajusen tuore podcast tästä – ja nappaa podcastin lopussa oleva vahvuuksien tunnistamisvinkki itsellesi! #wgh #unelmientyöpäivä

FB-live Trendin ja Lilyn kanssa: Kohti parempaa uraa – nappaa työkalu vahvuuksien tunnistamiseen!

11.04.2018

Tästä voit ladata omien vahvuuksien, osaamisen ja motivaation tunnistamisen työkalun: Osaamisanalyysi

Riikka ja Trendi-lehden päätoimittaja Mari Karsikas keskustelivat FB-livessä ke 11.4.2018 urakriiseistä ja unelmatyön löytämisestä. Katso videotallenne tästä. Montevistan blogista ja FB-sivulla saat myös lisää linkkejä ja vinkkejä, miten mennä kohti omaa unelmaa työelämässä. Riikan arkea valmentajana voit seurata myös Instagramissa ja LinkedIn:ssä.

 

Katso tallenne FB-livestä: Fokus työnhaussa – Riikka Pajunen ja Tommi Elomaa

07.04.2018

Riikka ja Tommi pitivät 27.3.2018 FB-liven Werksin FB-kanavalla teemana Fokus työnhaussa. Mihin kahdeksaan asiaan työnhakijan olisi hyvä priorisoida työnhaun onnistumiseksi? Katso tallenne tästä ja liity Werksin työnhakijoiden klubin sähköpostilistalle tästä.

Yli rinteen podcast, unelmatyö ja elämäntehtävä – vieraana Riikka Pajunen

22.03.2018

Riikka Pajunen kertoo Yli rinteen – seikkailuja aikaansaamisen lähteillä -podcastissa, kuinka hän löysi elämäntehtävänsä uravalmentajana, mitä Riikan arjessa tapahtuu ja kuinka voi löytää unelmatyönsä. Kuuntele podcast ja inspiroidu!

Introvertti ahdistuu verkostoitumisesta – lue Riikan 10 vinkkiä verkostoitumisesta

28.02.2018

A-lehdet haastatteli Riikkaa Idealista.fi -sivustolleen – apuja ujoille työelämässä! Idealista listasi Riikan kymmenen parasta vinkkiä tulevaisuuden verkostoitujalle. Olit sitten ujo tai et, lue vinkit täältä. Tutustu myös kaikille avoimiin ryhmävalmennuksiimme, joissa saat käytännön työkaluja vaikkapa työnhaun tilanteisiin.

Näin onnistut kehityskeskustelussa

22.02.2018

”Kehityskeskustelu on täydellinen tilanne napata itselleen unelmien titteli ja edetä urallaan toivomaansa suuntaan.” Lue Riikan vinkit A-lehtien suositun miehille suunnatun sivuston Baanan haastattelusta. 

Haluatko lisää liksaa?

22.02.2018

Lue Riikan haastattelu A-lehtien suositulta sivustolta Baanasta! 6 vinkkiä, joilla onnistut saamaan palkankorotuksen:

  • Palkankorotus vaatii oman ajan ja paikan
  • Luo luottamusta
  • Valmistaudu ja perustele palkankorotus
  • Selvitä alan palkkataso
  • Pyydä selkeää summaa
  • Treenaa etukäteen

Riikan haastattelu Radio Helsingin Vaiheessa-ohjelmassa

13.02.2018

Riikka Pajunen oli taannoin Mili Kaikkosen haastateltavana Vaiheessa-ohjelmassa. Mitä tapahtuu yt-neuvotteluiden jälkeen? Miten johtaa itseään työelämän muutostilanteessa? Miten alkaa luomaan uutta suuntaa itselleen? Millä käytännön työkaluilla voi aloittaa uuden uran suunnittelun? Kuuntele podcast tästä.

Lataa maksuton ”300 tietä piilotyöpaikkaan” -opas

26.01.2018

Keräsimme vuoden 2017 aikana 300 onnistumistarinaa asiakkailtamme Montevistassa. Osan tarinoista saimme asiakaskyselystämme some-kanavissamme. Valmennettavamme kertoivat, miten ovat todellisuudessa saaneet nykyiset ja aiemmat työpaikkansa piilotyömarkkinoilta. Lataa tarinoista koottu maksuton opas tästä.

Alanvaihto mielessä? Lue Riikan haastattelu ja Mirkan tarina

24.01.2018

Miten tehdä onnistunut alanvaihto? Riikka Pajusta haastateltiin Tradenomiliiton juttuun. Lue Mirka Saarisen tarina ja koko juttu tästä. Rohkeutta omiin suunnitelmiisi! ”Ilo on hyvä kompassi”

 

Oletko sinä CGI:n uusi työntekijä?

17.01.2018

CGI:n Ilmainen rekrytointitapahtuma Helsingissä pe 26.1. klo 9-15! CGI rekrytoi kävijöiden joukosta 50 kaupallisen ja teknisen alan Traineeta. Tapahtuma on MAKSUTON mutta ilmoittauduthan mukaan.

Future Talent -tapahtumassa on puheenvuoroja, mm. Montevistan Riikan ”Viisi vinkkiä Unelmiesi työpaikkaan!”. Tässä maistiainen sisällöstä:

 

26804790_945629988933233_3211780109187769997_n

The Passion Test -työpaja Helsingissä 30.12.17

20.12.2017

Nyt se on täällä! The Passion Test -työpaja yksityisille! Lauantaina 30.12.2017 klo 10-13.30 Helsingin keskustan tuntumassa.

Tässä lisää tietoa Helsingin työpajasta ja valmentajasta. Tule mukaan!

Contact Forum 17.1.2018

20.12.2017

Contact Forum -rekrymessut 17.1.2018, myös Montevista menossa mukana! Contact Forum on Suomen suurin yksipäiväinen rekrytointitapahtuma korkeakouluopiskelijoille ja valmistuneille. Edellisillä messuilla kävijöitä oli päivän aikana yli 5600!

Montevistan joulukalenteri on täällä!

08.12.2017

Ota talteen onnellisen työelämän 24 vinkkiä itsesi johtamiseen! 24 luukkua – 24 vinkkiä itsesi johtamiseen. Seuraa joulukalenteriamme Facebookissa ja Instagramissa.

Montevistan uudet some-kanavat!

08.12.2017

Liity ystäväksemme myös some-kanavissamme, niin saat inspiraatiota ja käytännön työkaluja onnellisen työelämäsi rakentamiseen:

Instagram: @riikkapajunen
Facebook: montevistavalmennus
YouTube: Riikka Pajunen / Montevista Oy
LinkedIn: Riikka Pajunen

Seuraa Montevistaa nyt myös Instagramissa ja YouTubessa!

28.11.2017

Montevistan valmentajien arkea voit nyt seurata Instagramissa @riikkapajunen: Inspiroivia kuvia, arkista pohdintaa ja huippuhetkiä flow:ssa! #montevistavalmentaa #unelmatyössä

Montevistan YouTube-kanavalta näet valmennuksiamme, vlogeja ja muuta inspiroivaa materiaalia.

–> Hyppää kyytiin!

Sata suomalaista asiantuntijaa

27.11.2017

”Joku ihminen jossain päin maailmaa voi saada Sinusta voimaa juuri nyt.”

Montevista syntyi minun, Riikka Pajusen, elämäntehtävästä, kutsumuksestani auttaa ihmisiä löytämään oma elämäntehtävänsä, lahjansa, intohimonsa ja olla onnellinen omassa (työ)elämässään.

Olipa mahtava yllätys löytää sattumalta netistä minusta kirjoitettu juttu, jossa työni merkitys on ulottunut laajemmallekin. Kiitos Hani Olssonille tästä upeasta juttusarjasta ja muiden nostamisesta! Tätä Suomessa tarvitaan.

”Olen sittemmin (ja sitä ennenkin) katsonut monia usein amerikkalaisia pikakursseja urasuunnittelusta. Yksikään niistä ei ole koskettanut niin syvälle kuin Riikka.”

Opi antamaan palautetta

22.11.2017

”Positiivinen palaute kohottaa työntekijän ammattiylpeyttä ja itsetuntoa sekä laskee stressitasoja. Aitoa kiitosta ei tule koskaan liikaa!”

Montevistan Riikka Pajusta haastateltiin Ammattiliitto Specia ry:n juttuun. Opettele sinäkin palautteenannon avainasiat ja kehity esimiehenä/työntekijänä.

 

Riikka Pajusen 5 vinkkiä onnistuneeseen palkkaneuvotteluun

22.11.2017

Lue MeNaisista Riikan uravalmennuksen pohjalta kirjoitetut 5 vinkkiä palkkaneuvotteluun ja rohkaistu puhumaan palkasta!

”Kaikkihan me olisimme burnoutissa, jos palkankorotusta voisi pyytää vain silloin, kun vastuuta tulee lisää. Monet työt ovat sellaisia, että ihminen on joka vuosi vähän entistä parempi työntekijä.”

Palkkaneuvotteluvinkkejä Taloussanomissa 15.10.2017

16.10.2017

Montevistan Riikka Pajusta haastateltiin Taloussanomien  juttuun, lue vinkit palkkaneuvotteluihin täältä.

”Riikka Pajusen mielestään neuvottelu palkasta kannattaa jakaa kolmeen osaan.

– Pitää olla tietoinen omista aikaansaannoksistaan ja siitä, mikä on oikea palkkataso niihin nähden. Sen jälkeen on tarkistettava oma asenne: miten suhtautuu rahaan ja itseensä. Kolmanneksi on kerrytettävä taitoa neuvotella.

Kaikki nämä vaativat Pajusen mielestä harjoittelua. Palkankorotusneuvotteluihin ei siis kannata lähteä kuin soitellen sotaan.”

Lue koko juttu täältä.

Taloussanomat haastatteli Riikkaa piilotyöpaikoista

12.06.2017

Taloussanomat kyseli, miten niitä piilotyöpaikkoja oikein löytää.

”Jopa neljä viidestä tyhjästä työpaikasta on piilossa. Uravalmentajien mielestä työnhaussa keskeistä on aktiivisuus ja määrätietoisuus. He kertovat, miten piilotyöpaikat löytyvät.”

Huono perehdytys pilaa hyvän rekrytoinnin

01.09.2016

Artikkelimme Kauppalehdessä  julkaistu: Huono perehdytys pilaa hyvän rekrytoinnin – vältä viisi sudenkuoppaa! Lue juttu tästä.

Piilotyöpaikkavideo

06.06.2016

Tässä pyynnöstä vielä linkki suosittuun Piilotyöpaikkavideooni, jonka voit katsoa You Tubesta täällä.

MonsterKlubin tapahtuma plus viiskymppisille työnhakijoille

18.05.2016

Riikka on 26.5.2016 puhumassa avoimessa MonsterKlubin tapahtumassa plus viiskymppisille työnhakijoille, aiheena Johda mieltäsi ja tunteitasi työnhaussa. Liity MonsterKlubiin, jos etsit uusia haasteita työelämässäsi, pääset mukaan mielenkiintoisiin tapahtumiin!

Juttu piilotyöpaikkojen löytämisestä YTY ry:n lehdessä

12.05.2016

Riikkaa haastateltiin asiakkaamme YTY ry:n lehteen. Lue juttu piilotyöpaikkojen löytämisestä täältä.

Montevista on mukana uudessa hyvinvointitapahtumassa Turussa 27.8.2016

08.04.2016

Montevista on mukana mahtavasssa uudessa hyvinvointitapahtumassa Turussa lauantaina 27.8.2016: Suurella Sydämellä. Riikan puheenvuoro Unelmatyön löytämisestä on klo 12.30. Tsekkaa päivän huikea ohjelma ja artistit tästä ja osta oma lippusi edullisempaan ennakkohintaan tästä.

Juttu Kauppalehdessä: Työnantaja, tunnista vahvuutesi ja myy itsesi!

14.03.2016

Riikan kirjoittama juttu Kauppalehden Kulmahuoneessa on julkaistu: Työnantaja, tunnista vahvuutesi ja myy itsesi!

Montevistan nettisivut uusitaan!

01.03.2016

Montevistan nettisivut uusitaan! Lähetä omat toiveesi unelmasisällöstä, joka auttaisi ja palvelisi Sinua parhaiten: meilaa riikka.pajunen@montevista.fi Kerro myös, mitä sisältöä kaipaisit Facebook-kanavaamme. Meidän ainoa tarkoitus on palvella, tukea, inspiroida Sinua!

Riikka kävi MonsterKlubilla puhumassa Piilotyöpaikoista

01.02.2016

Riikka kävi MonsterKlubilla puhumassa Piilotyöpaikoista: jos haluat katsoa koko esityksen, löydät videotallenteen täältä!  Voit lukea Iltalehden toimittajan tekemän jutun esityksestäni täältä.

Montevistan ja Riikka Pajusen yrittäjätarina on julkaistu Tekijäakatemian sarjassa: 101 tarinaa yrittäjyydestä

30.01.2016

Montevistan ja Riikka Pajusen yrittäjätarina on julkaistu Tekijäakatemian sarjassa: 101 tarinaa yrittäjyydestä. Lue ja nappaa hieman lisäintoa oman yrityksesi perustamiseen, jos sellainen on suunnitelmissa! Lue juttu ja ilmottaudu omaan Tekijäakatemian järjestämään maksulliseen sparraukseen täältä.

Montevista Oy sai Suomen Vahvimmat 2015 sertifikaatin AA-luottoluokituksen

29.11.2015

Montevista Oy sai Suomen Vahvimmat 2015 sertifikaatin AA-luottoluokituksen. Voit katsoa sitä täältä.

Monster Klubin työnhakijatilaisuudesta tehdyt jutut

28.11.2015

Monster Klubin työnhakijatilaisuudesta Riikka Pajusen osuudesta tehdyn jutun voit lukea täältä ja Iltalehden tekemän jutun Kalle Toivosen osuudesta pääset lukemaan täältä.

Tänään julkistettiin ”Sata tapaa löytää piilotyöpaikka!”

19.11.2015

Tänään julkistettiin ”Sata tapaa löytää piilotyöpaikka!”, saat tarinat itsellesi tästä: Sata tapaa loytaa piilotyopaikka. Inspiroidu ja kääri hihat, sillä unelmiesi työpaikka odottaa sinua jo!

Montevista juhlii tänään 5-vuotissynttäreitään kiitollisin mielin!

14.10.2015

Montevista juhlii tänään 5-vuotissynttäreitään kiitollisin mielin! Lämmin kiitos joka ikiselle asiakkaallemme viiden vuoden upean taivaleemme aikana 🙂 Ilman teitä ei olisi meitä 🙂

Piilotyöpaikka löytyy proaktiivisuudella!

14.09.2015

Piilotyöpaikka löytyy proaktiivisuudella! – lue Riikan haastattelu, joka julkaistiin uusimmassa Tradenomilehdessä. Lue juttu tästä.

Ennakkoilmoitus: Tulossa syyskuussa!

20.08.2015

Ennakkoilmoitus: Tulossa syyskuussa! 12.-13.9. Viisas Elämä-tapahtumassa Riikka Pajusen kaikille avoin täsmävalmennus: ”Mistä virtaa, kun työnhaku tökkii?” – tule mukaan! Avoimia valmennuksia on kysytty paljon ja tässä on yksi sellainen vihdoin tulossa. Teemme muutoin pääosin asiakaskohtaisia valmennuksia.

Tänään vahvistui uusi kaikille avoin koulutuksemme: Onnistu rekrytointihaastattelijana!

27.05.2015

Tänään vahvistui uusi kaikille avoin koulutuksemme: Onnistu rekrytointihaastattelijana! Saimme konkarivalmentaja, psykologi Helena Lepistön koulutuksen Tampereelle 22.9.2015. Jos teet haastatteluita osana työtäsi, lue lisää ja ilmottaudu heti mukaan täältä.

Kansallinen Rekrytointitutkimus 2015 on julkaistu!

08.05.2015

Kansallinen Rekrytointitutkimus 2015 on julkaistu! Mielenkiintoista tietoa yritysten rekrytointikäytännöistä ja tämän hetken trendeistä. Lue tutkimus tästä. Lue lisää taustalla olevasta Duunitorista ja tsekkaa avoimet työpaikat Suomen suurimmasta työnhakukoneesta täältä.

Kokousbarometri 2015 on julkaistu!

03.05.2015

Kokousbarometri 2015 on julkaistu! Työpaikkojen kokouskäytännöt on tutkittu ja todettu: Jopa 40% kokouksista koetaan tehottomiksi! Mikä neuvoksi? Lataa raportti täältä.

Montevistan Riikalla on puheenvuoro syksyn Viisas Elämä -seminaarissa

28.04.2015

Montevistan Riikalla on puheenvuoro syksyn itsensä kehittämisen huipputapahtumassa Viisas Elämä -seminaarissa Tampereella sunnuntaina 13.9.2015! Lue lisää tapahtumasta täältä. Sivut päivittyvät koko ajan ohjelman ja puhujien varmistuessa.

Riikka Pajunen kutsuttiin Radio Helsingin studioon Vaiheessa-ohjelmaan keskustelemaan

15.04.2015

Riikka Pajunen kutsuttiin Radio Helsingin studioon Vaiheessa-ohjelmaan keskustelemaan Mili Kaikkosen johdolla itsensä johtamisesta muutoksessa, erityisesti irtisanomisen jälkeen. Kuuntele nauhoituksen tallenne täältä.

Montevista teki kenttätutkimuksen: Miten löysit piilotyöpaikan?

10.12.2014

Montevistan teki kenttätutkimuksen: Miten löysit piilotyöpaikan? – Tässä vastausten yhteenveto: 42 onnistumistarinaa piilotyopaikan loytymisesta!

Montevistan juttu piilotyöpaikoista on julkaistu TEK ry:n Teekkarin Työkirjassa

04.12.2014

Montevistan juttu piilotyöpaikoista on julkaistu kerran vuodessa ilmestyvässä Tekniikan Akateemisten (TEK ry) Teekkarin Työkirjassa, lue juttu ja nappaa vinkit tästä.

Montevista täyttää tänään 4 vuotta!

14.10.2014

Montevista täyttää tänään 4 vuotta! Kiitämme lämpimästi upeita asiakkaitamme – yhdessä hyvä tulee 🙂

Tuore juttu keski-ikäisten työnhausta

01.10.2014

Tuore juttu keski-ikäisten työnhausta – miten onnistua vaikka tuntuu, että on ”liian vanha”! Lue Päivi Vuorisen kirjoittama juttu täältä.

Skyhood selvitti suomalaisten yritysten rekrytointikäytäntöjä sekä tulevaisuuden trendejä

29.09.2014

Skyhood selvitti suomalaisten yritysten rekrytointikäytäntöjä sekä tulevaisuuden trendejä kyselytutkimuksella maaliskuussa 2014. Kysely suunnattiin suomalaisten yritysten rekrytoinnista ja HR-asioista vastaaville henkilöille. Lue kiinnostavat tulokset täältä.

Riikka Pajunen oli valmentamassa Tradenomiliiton mentorointipareja

26.09.2014

Riikka Pajunen oli valmentamassa Tradenomiliiton mentorointipareja. Lue siitä tehty lehtijuttu täältä.

Kehityskeskusteluvalmennuksia kysytään ja pidetään paljon tänä syksynä Montevistassa

15.09.2014

Kehityskeskusteluvalmennuksia kysytään ja pidetään paljon tänä syksynä Montevistassa. Lue Riikka Pajusen haastattelu ”Kehity keskustelemalla” Tradenomi-lehdessä täältä.

Haluaisitko lisää palautetta työstäsi?

05.09.2014

Haluaisitko lisää palautetta työstäsi? Lue Riikan haastattelu Työpiste-verkkolehdessä: Näin saat lisää palautetta!

Nyt tulossa syyskuulle avoin valmennus rekrytointihaastatteluista

20.08.2014

Nyt tulossa syyskuulle (10.9.2014 Helsingissä) avoin valmennus rekrytointihaastatteluista (haastatteluita tekeville), lisää tietoja ja ilmoittautuminen täältä!

Montevistan syksy käynnistyi aktiivisesti

14.08.2014

Montevistan syksy käynnistyi aktiivisesti, valmennukset laajenevat ja uusia valmentajia on rekrytoitu kesän aikana tiimiin. Tällä hetkellä Montevistassa valmentavat nämä upeat yhteistyövalmentajat. Energistä syksyä kaikille!

Montevistalta kysyttiin kesätyövinkit ja urasuunnitteluvinkit opiskelijoille

15.06.2014

Montevistalta kysyttiin kesätyövinkit ja urasuunnitteluvinkit opiskelijoille Akavan Erityisalojen Yhteenveto-lehteen, voit lukea ne tästä!

Kehityskeskustelu tulossa?

25.05.2014

Kehityskeskustelu tulossa? Tsekkaa video, jossa Riikka Pajunen kertoo onnistuneen kehityskeskustelun salat. Yhteistyössä Yhteiskunta-alojen korkeakoulutetut ry:n kanssa.

Uusia näköaloja työelämään -artikkeli Montevistan Riikka Pajusesta Tosite-lehdessä

02.05.2014

Uusia näköaloja työelämään -artikkeli Montevistan Riikka Pajusesta Tosite-lehdessä 1/2014. Sivut 4-5. Vinkkejä mm. yli 50-kymppisille työnhakijoille!

Montevistan Riikka Pajusen valmennuksesta tehty juttu Talouselämässä

22.04.2014

Montevistan Riikka Pajusen valmennuksesta (Henry ry:n tilaisuudessa työtä hakeville HR-johtajille ja asiantuntijoille) tehty juttu Talouselämässä liittyen irtisanotuksi joutumiseen ja työnhaussa edukseen erottutumiseen, lue juttu täältä.

Syksyn 2014 koulutukset ja valmennukset myydään nyt!

23.03.2014

Syksyn 2014 koulutukset ja valmennukset myydään nyt! Kalenterimme täyttyy kovaa vauhtia, joten jos Montevistan koulutusteemoista löytyy mielenkiintoisia aiheita, toimi nopeasti! Ota yhteyttä tästä.

Montevistan Facebook-sivuilla jo 247 tykkäystä!

15.03.2014

Montevistan Facebook-sivuilla jo 247 tykkäystä! Kiitos kaikille, ja tästä voi liittyä tykkääjäksi –> saat vinkkejä urasuunnitteluun, työssä jaksamiseen ja itsesi johtamiseen!

Pro Source Oy Montevistan yhteistyökumppaniksi!

01.03.2014

Pro Source Oy Montevistan yhteistyökumppaniksi! Tukea rekrytointiin ja johtoryhmätyöskentelyyn. Lue lisää yhteistyöstämme täältä.

Monster työnhakupalvelu ja Montevista aloittivat yhteistyön!

01.02.2014

Monster työnhakupalvelu ja Montevista aloittivat yhteistyön! Lue lisää ensimmäisestä suursuosion saaneesta Monster-Klubin työnhakijatapahtumasta täältä ja palautetta Riikka Pajusesta valmentajana täältä.

Tervetuloa Montevistan blogiin!

10.11.2010

Miksi Montevista syntyi?

Muutama vuosi sitten tein sarjan havaintoja. Todella moni suomalainen työikäinen kokee, että oma paikka työelämässä on vielä löytymättä. Työ pännii, tökkii, väsyttää tai tuntuu tylsältä. Joko haasteita tai työtä on liikaa tai ne loistaa poissaolollaan. Jossain sisällä kytee unelma jostain paremmasta. Silti monet jatkavat vuosi toisensa jälkeen työssä, jossa eivät viihdy. Joskus irtisanomisten seurauksena voi löytää itsensä yhtäkkiä yllättäen ilman työtä. Silloin jos koskaan tarvitaan tukea muutokseen ja uravalmentajaa uuden työn etsintään.

Minua alkoi kiinnostamaan, miten voisin auttaa näitä ihmisiä innostumaan työelämästään aivan uudella tavalla. Viime vuosien aikana olen työssäni uravalmentajana auttanut satoja ihmisiä pääsemään tuon kynnyksen yli ja aloittamaan muutoksen kohti tyydyttävämpää (työ)elämää. Eniten minua palkitsee valmentajana nähdessäni, että ihminen alkaa toimimaan aktiivisesti kohti itsensä näköistä elämää. Parasta on, kun huomaan tehneeni itsestäni tarpeettoman. Kuvainnollisesti ajattelen, etten anna kalaa, vaan opetan kalastamaan.

Tästä työstä on löytynyt minun merkityksellinen roolini työelämässä. Koen, että kaikki työt, mitä olen ennen tätä tehnyt, ovat vieneet ja opettaneet minua kohti tätä hetkeä – oman valmennusyrityksen perustamista! Uskon, että meitä työelämän valmentajia tarvitaan tulevaisuudessa yhä enemmän ja enemmän. ”Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on…”

Itse pyrin omassa elämässäni aina löytämään reitit innostavampiin tapoihin tehdä töitä ja tiedän myös sen vaativan rohkeutta, päättäväisyyttä ja kovaa työtä. Jos selkeää reittiä ei vielä ole näkyvissä, sen voi tehdä. Pääasia, että vaikuttaa asioihin, joihin voi vaikuttaa ja yrittää hyväksyä ne loput.

Kuulin tänä aamuna sattumalta radiosta, että jonkun tutkimuksen mukaan pystymme itse vaikuttamaan noin 95% työelämämme asioista ja vain 5% emme pystyisi vaikuttamaan. Mihin asioihin sinä haluat tällä hetkellä muutosta työelämässäsi?

”Elämä laajenee tai kutistuu oman rohkeutemme mukaan.” -Anais Nin-