Rosa Auffermann / / Hyvinvointi

Pysähdy itsesi äärelle

Rekrytointiprosessini keskellä kesäkuussa pilotoin Montevistalle uudenlaisen valmennuksen. Starttasimme Montevistan avoimet ryhmävalmennukset aiheella Pysähdy itsesi äärelle. Tahdoin tarjota jokaiselle mahdollisuuden pysähtymiseen ja omien kuulumisten tarkasteluun.

Pysähdy

Jätimme huolet, roolit ja odotukset tilan ulkopuolelle ja keskityimme tässä hetkessä olemiseen sekä itsemme kohtaamiseen.

Ei ole itsekästä tai heikkoa pysähtyä ja ottaa aikaa itselleen. Päinvastoin! Mielestäni on vahvuutta keskittyä välillä omaan hyvinvointiinsa. Mitä paremmin sinä voit, sitä paremmin voi lapsesi, parisuhteesi, ystävyyssuhteesi. Myös työpanoksesi on huomattavasti tehokkaampaa, kun muistat välillä pysähtyä.

Tutustu itseesi

Pohdimme erilaisin keinoin, mitkä asiat ovat itselle tärkeitä ja mistä saisi itselleen enemmän voimavaroja arkeen. Keskustelimme siitä, miten ottaa aikaa pelkästään itselleen arjessa, miten tunteita voisi tunnistaa ja hallita sekä arjen voimauttavista asioista. Tärkeäksi aiheeksi osoittautui rajoittavien uskomusten purku.

Monet saivat palautteen perusteella konkreettisia keinoja siihen, miten arjen valintojen kautta voi tehdä elämästä rennompaa ja nautinnollisempaa.

Mistä sinä saat iloa arjessasi?

Opi arvostamaan itseäsi

Jokainen sai pohtia itsekseen omia vahvuuksiaan ja hyviä puoliaan. Jos on vaikeaa kehua itseään, voi miettiä itseään jonkun toisen näkökulmasta. Mitä hyviä puolia muut sinussa näkevät?

Mielestäni suomalaiset kehuvat itseään ja toisiaan liian vähän. Tätä on hyvä opetella. Vahvuuksiensa tunnistamisesta ja itsensä arvostamisesta on hyötyä itsetunnon paranemisen lisäksi myös esimerkiksi työnhaussa. Sinusta näkee, jos olet itsestäsi ylpeä.

Sinä olet arvokas.

 

BLOGI_psähdy

Unelmoi ja antaudu

Loppurentoutuminen vei meidät maailmaan, jossa kaikki on mahdollista.

Valitse täysi elämä. Vaadi itsellesi parasta, myös itseltäsi. Mikä vain on mahdollista, kun uskot siihen ja teet töitä unelmasi eteen. Sano itsellesi kyllä! Sano maailmalle kyllä! Pystyt mihin vain!

Loppurentoutuksen jälkeen näin joukon hymyileviä, rentoutuneita ihmisiä. Paras palkinto itselleni.

Workshop_0035

 

Valmennuksen teemat ja hyödyt

– Opit työkalun, jolla tunnistat vahvuuksiasi

– Opit työkalun, jolla vahvistat itsearvostustasi

– Opit 5 keinoa, miten otat arkesi haltuun

– Opit, miten otat arjessa aikaa itsellesi

– Teet itsellesi hyvinvointisuunnitelman

Osallistujien kommentteja aiemmista illoista

”Tilaisuus eteni suunnitelmallisesti, vastasi odotuksia ja monin paikoin ylitti ne, sain käytännön työkaluja mukaani. ”

”Pidin siitä, että harjoituksia tehtiin yksin, pareittain ja ryhmissä. Valoisa, sydämellinen ilmapiiri. Pidin kehukirjeistä ja itselle tehdyistä lupauksista.”

”Rosa on todella ammattitaitoinen ja sydämellinen, upeasti suunniteltu, ihanaa kun kerroit myös omakohtaisia kokemuksia, tilaisuudessa oli avoin tunnelma ja tunsin oloni todella hyväksi.”

 

 

Kaipaatko käytännön työkaluja urasuunnitteluun? Tahdotko löytää unelmatyösi? Voit varata Rosalta ajan henkilökohtaiseen Rohkeasti työelämään -uravalmennukseen tai Rohkeasti työelämään -ryhmäsparraukseen.

Johda itseäsi, selätä stressi -valmennus sopii sinulle, joka tahdot selkeyttää tavoitteitasi, prioriteettejasi ja oppia tärkeimmän työelämän taidon: itsesi johtamisen. Varaa aika Johda itseäsi, selätä stressi -yksilövalmennukseen tai ryhmävalmennukseen.

Tilaa Montevistan uutiskirje ja saa säännöllisesti vinkkejä onnellisen työelämän rakentamiseen!

* Ota myös seurantaan Montevistan FacebookInstagram ja YouTube ja saa vinkkejä (työ)arkeesi ja sen parantamiseen!

Kommentoi kirjoitusta