Riikka Pajunen / / Unelmatyössä -blogi

Haluatko lisää palautetta?

1.    Anna itse enemmän myönteistä palautetta
Kiitä kollegaa, kehu tiimiä, vahvista pomoa. Sano ääneen kaikki se hyvä, mitä ympärilläsi tapahtuu päivittäin. Arvosta muiden työsuoritusta ääneen ja taputa olalle. Mitä enemmän viljelet myönteistä palautetta ympärillesi, sitä enemmän saat sitä itsekin. Mitä, jos tätä kokeilisi kotonakin..?

2.    Pyydä palautetta suoraan ja systemaattisesti eri tilanteissa
Kun esiinnyt, pyydä erityinen palaute tietyiltä kuulijoilta. Kun aloitat projektin, sano esimiehellesi, että tulet pyytämään häneltä projektin päätyttyä yksityiskohtaisen palautteen. Tai ylipäätään, kysy ihmisiltä, mitä he sinusta ajattelevat. Mikä toiminnassasi on heistä hyvää ja missä he toivoisivat muutosta? Hei, tätähän voisi kokeilla heti kotonakin..!

3.    Ota saatu palaute aidosti vastaan
Kun sitten saat myönteistä tai kriittistä palautetta – ota se hyvä ihminen vastaan! Kiitä palautteen antajaa. Kysy tarkennuksia ja kerro arvostavasi saamaasi palautetta. Myönteisen palautteen kohdalla unohda vaatimattomuus ja uskalla nauttia siitä. Olet sen ansainnut! Kriittisen palautteen ropistessa kuuntele tarkkaan ja kysy, miten voisit jatkossa toimia paremmin? Tämä EI ole helppoa kotona!

 

Tilaa ilmainen opas: 300 tietä piilotyöpaikkaan  ja saa säännöllisesti vinkkejä onnellisen työelämän rakentamiseen!

Tilaa Montevistan uutiskirje ja saa säännöllisesti vinkkejä onnellisen työelämän rakentamiseen!

* Ota seurantaan myös Montevistan FacebookInstagram & YouTube ja saa vinkkejä (työ)arkeesi ja sen parantamiseen!

Riikka Pajunen

Riikka on valmentaja, joka innostuu. Riikka innostuu yhdessä valmennettaviensa kanssa heidän viedessään oivalluksia työarkeensa. Riikka innostuu myös tavoitteista, jotka kirkastuvat ja tekemisen energiasta, joka pian täyttää huoneen valmennuksen alkaessa.

Kommentoi kirjoitusta