Riikka Pajunen / / Unelmatyössä -blogi

Onko unelmatöitä kaikille?

Kaipaatko muutosta työelämääsi, oletko kenties jonkin uuden edessä? Mitä ajatuksia käsite unelmatyö herättää? Uskotko, että sellainen on sinullekin? Vai onko se joillekin, ja muut tekevät sitten niitä perushommia, jotka pitää myös tehdä? Minulta kysyttiin juuri podcastissa, no entäs esimerkiksi siivoustyö? Podcastissa keskustelemme tästä, voiko mikä tahansa työ olla unelmatyö.

Kyse ei olekaan työstä, vaan sinusta. Sinulla on selkeä syy, miksi olet täällä.

 

Sinut on luotu tekemään jotain, sinulle on annettu tietyt kyvyt, lahjat ja motivaatiot, jotta voit toteuttaa itseäsi luonnollisesti ja innostuneesti. Sinussa on niin paljon jotain, mitä muut vain ihailevat. Näen työssäni, miten paljon upeaa potentiaalia jää käyttämättä. Vain siksi, että ihminen ei itse usko itseensä. Ei uskalla olla sellainen, kun oikeasti ja aidosti on. Kenties elämässä on ollut läheisiä ihmisiä, jotka ovat yrittäneet muovata tiettyyn suuntaan.

Koko muu maailma kuitenkin kaipaa jotain, mitä sinulla olisi antaa. Odottavat malttamattomina, milloin Sinä itse uskallat hyödyntää omat lahjasi! Ole rohkea ja pysähdy hetkeksi.

Lue koko blogi Hidasta Elämää-sivustolla Riikan Elämäntehtävää etsimässä-blogista tästä.

Majakka punainen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Riikka Pajunen

Oppaasi omannäköiseen työelämään. Riikka on onnellisen työelämän rakentaja. Hän haluaa nähdä jokaisen meistä tyytyväisenä omassa työssään käyttäen omia vahvuuksiaan ja intohimojaan. Riikka valmentaa esihenkilöitä inhimilliseen johtamiseen ja auttaa työyhteisöjä voimaan hyvin. Riikka tukee sinua omannäköisen elämän luomisessa ja työelämän muutostilanteissa myös verkkokurssien, kirjojen, blogien, podcastin ja retriittien avulla. Lue lisää: www.riikkapajunen.fi ja somekanavista. Riikan uusin kirja Omaa tehtävää etsimässä – löydä vahvuutesi ja intohimosi antaa käytännön työkalut oman uramuutoksen tekemiseen.

Kommentoi kirjoitusta